Skip to content

Recam Làser: Tecnologia al servei de la indústria

29/10/2013
tags: ,

Recam Laser-02

No és gaire normal trobar empreses amb un creixement com el de Recam Làser. A sabut crèixer sense perdre  aquella proximitat i agilitat que tenia des del principi. La seva manera de fer, sempre aportant solucions als problemes dels clients, els ha portat a completar la seva cartera de serveis molt més enllà del tall de làser, fins a donar solucions en un estat molt avançat d’acabat.

Durant la visita el Tecnígraf ha detectat dos punts que poden ser les claus d’aquest creixement ordenat i ben portat: per un banda el nucli de l’equip de treball. Aquella primera fornada de treballadors que encara hi son i que s’han encarregat de transmetre els valors de l’empresa i la manera de fer a les noves incorporacions, podriem dir-ne aigües avall en l’organigrama.  Ens ha semblat molt adequada la foto adjunta, naturalment tallada a làser, pel simbolisme que representa en aquest sentit.

La segona clau la trobem en la definció de processos i en el sistema de gestió de la producció, que permet entre d’altres coses, compaginar el servei “1 dia” amb produccions planificades.

Que disfruteu amb l’article. Link a l’article.

Anuncis
No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: