Skip to content

E.Gabarró: Teoria i pràctica del llescat

09/10/2012

El món del pa viu un moment convuls: els petits forns de barri desapareixen sota la forta pressió de supermercats i franquícies, i el pa precuit i congelat arriba a comerços de tot tipus: àrees de servei, colmados i grans superfícies. Tot i aquesta evolució (sembla que imparable) cap al producte de producció en massa, una màquina manté la vigència fent servei a artesans i industrials: la talladora de pa.  Fins a finals dels setanta no va començar a arrelar en els nostres costums el fet de comprar el pa tallat, i tot gràcies a les màquines de E.Gabarró.

Llegiu l’article sencer per saber-ne més

 

Anuncis
No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: