Skip to content

Pollastre a l’ast. Tècnica gastronòmica popular.

02/01/2012

El pollastre a l’ast del diumenge és un recurs bastant popular. Es fàcil trobar un lloc proper on en facin. Però, sabem qui fa les màquines que rosteixen els pollastres? Això no és tan conegut, i per això el Tecnígraf s’ha arribat a la fabrica de rostidors més important de la zona, ubicada en un polígon que porta el mateix nom que l’empresa: Eurast. Això fa sospitar que l’empresa no serà pas petita…

Benvinguts a Eurast, d’on surten 1.200 rostidors a l’any. Passin i vegin.

Anuncis
No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: